Rabattkoder på nett – En undervurdert inntektskilde?

Nei, man kan ikke tjene penger på å handle ting på nett, men man kan i hvertfall spare penger ved å vært litt smart når man handler.

Rabattkoder er en god måte å gjøre dette på. Om du handler for 100 000 kr i forbruksvarer å løpet av året, så kan man fort spare 10 – 20% ved å bruke rabattkoder når man handler! Det utgjør mellom 10 – 20 tusen kr i året. Da begynner man å merke det på kontoen. Gjør man dette i 20 år er det fort 200 – 400 tusen kroner spart i det lange løp! Tenkt på det du!

Hvor finner jeg så disse rabattkodene?

I dag kan man faktisk finne rabattkoder hos de fleste nettbutikker i landet. De distribueres på ulike måter. Du finner de ved å melde deg på butikkenes nyhetsbrev, følge de i sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter og egne dedikerte nettsider som oppdateres daglig med aktuelle rabattkoder fra ulike annonsører. Mange nettbutikker som zalando tilbyr rabattkoder for alle sine førstegangskjøpere om man melder seg opp til nyhetsbrev.

 

travelVisste du forresten at tilbud og rabattkoder fra Hotels.com distributeres 2 ganger i måneden i form av 48 og 72 timers salg? Hvorfor betale mer enn du må? Alle reiser minst et par ganger i året. Når du vet en så stor aktør som Hotels.com legger ut tilbud 2 ganger i måenden. Da er det ikke noe problem å planlegge sommerferien! Det er selvfølgelig ikke bare reiseselskaper som tilbyr slike hemmelige koder. Rabattkoder fra Ellos, et av Norges største varehus kommer ca 2 ganger i måneden. De kjører ofte kampanjer og distributer disse til alle sine samarbeidspartnere for å nå flest mulig.

 

Uansett hva man skal handle, så kan det være lurt å planlegge innkjøpene litt. Et raskt søk på google, yahoo eller bing på aktuell butikk og ved bruk av ordet rabattkode viser drøssevis av gode resultater for å innhente rabattkoder og kampanjetilbud.

shopping

Alle de største nettavisene distributerer ulike tilbud i dag ettersom de får en kommisjon ved å referere kunder som fører til salg. Dette kan bli lønnsomt når det er mange som ser etter mulighetr for å spare penger.

Penger spart, er penger tjent!

Konklusjonene er i grunn at rabattkoder er undervurdert! Bruk det for det det er verdt og aldri betal mer enn du må igjen! Penger spart, er penger tjent! Skal du bruke penger på noe, så bruk hvertfall den minste summen du kan! Det finnes nok av tilbud der ute for alt!